Reklam 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller

Slutade sina dagar på ett hospice

En man som såg ut att ha sitt på det torra när han vann en US Powerball jackpot. Men ingenting blev som det var tänkt.

Jackpotten kom i rätt tid

David Lee Edwards var en av jackpotvinnarna på US Powerball 2001. Vinnaren hade ett tag innan vinsten blivit av med sitt jobb och var i behov av en ryggoperation och tog därför ut jackpotvinsten som en engångssumma och fick efter skatter ut 27 miljoner $. ”Jag kan hantera pengar. Jag vill att pengarna ska räcka länge för mig, min fru och vår dotter.”, sa han i Good Morning America.

Shoppingyra

Nu när David hade pengar på sitt bankkonto började ett hejdlöst shoppande. Han och frun köpte ett fint hus i Palm Beach, ett hus till, flera nya bilar däribland en Lamborghini, en Lear Jet, två företag och tre galopphästar. Under det första året hade han och frun spenderat 12 miljoner $. David som hade haft ett förflutet med droger återupptåg detta och både han och frun la stora summor pengar på olika sorters droger och alkohol.

Dog fattig som en kyrkråtta

Företagen gick dåligt och galopphästarna sprang inte in priser och till slut blev räkningarna för många och de försattes i personlig konkurs. Med alla pengarna borta slutade det med att David fick bo på en förvaringsenhet omgiven av smutsiga kläder och rutten mat. Han dog ensam och utblottad endast 58 år gammal på ett hospice i Kentucky 2014.
Ibland kan för mycket pengar ställa till det, som i exemplen ovan. Det tragiska är att det finns många många fler som har vunnit stora jackpottar och sedan inte kunnat hantera vinsterna. Om du spelar US Powerball, Mega Millions, EuroMillions, SuperEnalotto, La Primitiva ett annat lotteri med riktigt stora jackpottar och har turen att vinna jackpotten - ta omgående hjälp av auktoriserade finansiella rådgivare så att du kan njuta av pengarna livet ut!

Reklam Powerball at Jackpot.com 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Multilotto.com

100% Deposit Lotto(up tp 100€)

Till Multilotto Läs recension
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Jackpot.com

Stort utbud av lotterier.

Till Jackpot.com Läs recension
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller