Reklam 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller

Spruckna drömmar

En ung man vann en US Powerball jackpotvinst och försökte sedan att uppfylla sin dröm, men allt gick inte som han hoppades.

19 åring vinner Powerball jackpott

Jonathan Vargas, bosatt i Florida, var endast 19 år gammal när han vann 35 miljoner $ på US Powerball år 2008. Han beslutade sig för att ta ut vinsten som en engångssumma på 17,3 miljoner $ och på presskonferensen berättade vinnaren att han tänker investera pengarna vettigt och ta hjälp av advokater och finansiella rådgivare. Drömmen om att fortsätta studera och donera pengar till den lokala kyrkan var också högt uppe på listan.

Kvinnor och brottning

Det blev inte som Jonathan hade tänkt sig. Direkt efter vinsten började han festa och ge bort dyra presenter till familj och vänner. Och när han hade tänkt en tid kom han på vad han ville investera sina pengar på – vackra kvinnor och brottning! Jonathan skred till verket och började arrangera brottningsmatcher med kvinnliga brottare. För att kunna sända dessa kvinnliga brottningsmatcherna på teve gick Jonathan och köpte upp ett mindre tevebolag och 2010 började Wrestilicious, som showen hette, sändas på teve.

Bitter erfarenhet

När den första tevesändningen skulle visas frågades Jonathan om det var en vettig investering. ”Jag tror det. Tiden kommer att utvisa det. I bästa fall har vi en stor hit och i värsta fall får jag en skattelättnad.”, sa han. Det visade sig att utgifterna med brottningsmatcherna och tevebolaget var mycket större än inkomsterna och efter en säsong gick bolaget i konkurs. Ryktet säger att Jonathan Vargas är utfattig idag.

Reklam Powerball at Jackpot.com 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Multilotto.com

100% Deposit Lotto(up tp 100€)

Till Multilotto Läs recension
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Jackpot.com

Stort utbud av lotterier.

Till Jackpot.com Läs recension
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller