Jackpot

5,7 miljoner kr

Dragning

Tis, ons, fre & lör

Jackpotodds

1:8 060 598


Thunderball

Lottobetting När du spelar på Thunderball online från Sverige bettar du på lottots utfall i lottodragningen. Alla vinster, både små och stora, betalas ut av lotteritjänsten Jackpot. I FAQ-delen har du svar på de vanligast ställda frågorna om vad lottobetting är.

Betta på Thunderball Lotto online

Att spela på Thunderball lotto är enkelt och smidigt via internet. Följ bara de få punkterna nedan och sedan har du Thunderballrader till den kommande lottodragningen.

  • Välj 5 nummer mellan 1-39 och en Thunderball mellan 1-14! Välj lottonumren manuellt eller slumpa fram dem! Det minsta antalet rader du kan spela är tre.
  • Registrera och betala dina lottorader genom att klicka på knappen där det står ”Lägg till i kundvagnen”!
  • Vänta på Thunderballs lottodragning!
  • Se om dina nummer stämmer överens med dragningens utfall!
  • Thunderball vinsterna sätts in på ditt konto.
Om du väljer att köpa ett abonnemang spelar du lotto billigare. Du kan välja en prenumeration månadsvis eller en som sträcker sig i tre månader. Abonnemangen förnyas automatiskt vid periodens slut för att du inte ska missa dragningar.

Dragning

Det engelska Thunderball lottot har fyra dragningar i veckan, så det gäller att du har koll på att du rättar dina lottorader med rätt dragningsdatum. Dragningarna äger rum på tisdagar, onsdagar, fredagar och lördagar.

Priser och odds

Thunderball lotto har allt som allt nio vinstnivåer och jackpotten på en halv miljon pund är första priset och för att vinna den behöver du matcha alla fem numren och Thunderballnumret. Sedan finns det ytterligare åtta vinstnivåer med lägre vinster och i flera fall behöver du även ha gissat rätt på Thunderball för att vara berättigad till priset. Den lägsta vinsten kan du vinna om du prickar in endast Thunderballnumret.
Alla vinsterna i Thunderball är fasta, så du vet i förväg hur mycket du kan vinna genom att matcha visst antal nummer Powerball jackpotten börjar på garanterade 40 miljoner $ och för att vinna den behöver du gissa rätt på alla fem numren och det extra Powerballnumret. Powerball har ingen jackpotgräns och jackpotten kan rulla över i månader och just därför ligger rekordet på 1,586 miljarder $. De höga oddsen kan verka skrämmande, men förr eller senare dyker det alltid upp någon som har prickat in alla vinnarnumren.


Vinstnivå Matchningar Vinstodds Vinst
1 5+1 1:8 060 598 500 000 £
2 5 1:620 046 5 000 £
3 4+1 1:47 416 250 £
4 4 1:3 648 100 £
5 3+1 1:1 437 20 £
6 3 1:111 10 £
7 2+1 1:135 10 £
8 1+1 1:35 5 £
9 0+1 1:29 3 £

Jackpott 5,7 miljoner kr Betta

Tips på andra lotterier

Ett lotto som endast erbjuds av en lotteritjänst är Jackpot Malta och kan vara spännande att testa. Exotiska Hong Kong Mark Six och sydamerikanska Mega Sena, som brukar ha riktigt höga jackpottar är också bra alternativ. Och vi får inte glömma Europas otroligt populära EuroMillions som har delat ut helt otroliga jackpottar till spelare runt om i Europa.

18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller

Här kan du betta på Thunderball

Stort utbud av lotterier

Till Jackpot.com