Jackpot

570 000 kr

Dragning

2 ggr/dag

Jackpotodds


Multi Multi

Det är lätt att lära sig betta på Multi Kenos utfall och framförallt är det ett roligt lotto. Du får välja antal nummer du vill betta med och du kan lägga till val, som ökar dina vinstchanser. Att Multi Keno har dragning två gånger per dag med en jackpot på 5,6 miljoner kr. gör inte saken sämre. För 12 kr/enkelrad kan du få uppleva spänning.

Lottobetting

När du spelar Multi Keno online från Sverige bettar du på lotteriets slutresultat och vinster betalas ut av lotteritjänsten Lottoland. För att veta mer om hur lottobetting fungerar, läs FAQ!

Betta på Multi Keno online

Att betta på Multi Keno på nätet går smidigt. Börja med att välja mellan 2 och 10 nummer i intervallet 1 och 80 och sedan väljer du antal dragningar du vill delta i. Därefter bestämmer du insatsnivå på dina bet. Ju högre antal lottonummer och insatsnivå - desto högre blir vinstens storlek. Med Spel Extra höjer du vinstens storlek.
Efter alla val är det bara att trycka på den gröna Satsa nu-knappen. Efter betalningen har du information om dina bet på ditt spelkonto. När du vinner sätts pengarna in på ditt spelkonto hos Lottoland. Så smidigt är det att betta på Multi Keno lotto på internet! Läs vidare om av spelformer, nummerval, dragningsdatum och lottostatistik över vinstoddsen.

Välja nummer

Du kan välja Multi Kenonummer på två sätt:

  • Du väljer dina lottonummer.
  • Slumpa fram numren med Snabbradsknappen.

Jackpott 570 000 kr Betta

Dragning

Multi Keno har två dagliga dragningar. Den första dragningen äger rum på eftermiddagen och den andra dragningen sker på kvällen. För att rätta lottoraderna kan du se resultatet på Lottoland strax efter dragningen.

Priser och odds

På Multi Keno kan du vinna totalt 5,6 miljoner kr., om du lyckas pricka in alla 10 nummer. Vinsternas storlek beror på hur många nummer du bettar med och hur många av dem som stämmer överens med Multi Keno dragningens nummer. Om du vill chansa och försöka vinna högre priser kan du betta med ett högre insatsbelopp. På Lottoland finns tabeller över de många vinstnivåerna.

Tips på andra lotterier

Om du vill ha daglig spänning ska du testa polska Mini Lotto, som är det lotteri som har störst vinstchans för att kamma hem ett jackpotpris eller brasilianska Quina Lotto, som har sex dragningar i veckan. Eller varför inte ett lotto från en helt annan kontinent, låt oss säga Afrika? Ett afrikanskt lotto, som inte är ett dagligt lotto, men som är värt att testas för prisernas skull: Sydafrika Lotto.

18+, Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller

Här kan du betta på Multi Multi

Ingen bonus
Inga omsättningskrav

Till Speedy Lotto