Jackpot

25,6 miljoner kr

Dragning

Lördag

Jackpotodds

1:8 145 060


Saturday Lotto

Australien, som är känt för sina kängurur och koalor börjar även bli känt för sina många lotterier. Bland annat har Saturday Lotto blivit populärt bland internationella spelare online. De generösa oddsen och jackpotten som kan rulla över i flera dragningar har gjort lotteriet till mångas absoluta favorit.

Spela Saturday Lotto

Att spela Saturday Lotto online från Sverige innebär att det är vadslagning på lotteriets slutresultat det handlar om. I FAQ finns grundlig information om lottobetting.

Betta på Saturday Lotto online

AAtt slå vad om Saturday Lottos dragningsresultat är enkelt. Du spelar på det officiella lotteriets utfall och genom att följa följande steg kommer du lätt i gång med att spela på australiska Saturday Lotto.

  • Fyll i 6 nummer mellan 1-45 på valfritt antal lottorader!
  • Registrera lottoraderna!
  • Vänta till lördag och Saturday Lottos dragning!
  • Kolla om dina lottonummer stämmer med dragningens nummer!
  • Dina Saturday Lottopriser sätts in på ditt spelkonto.

Saturday Lottos dragning

Lottodragningen äger rum varje lördag. När de 6 numren har dragits dras även 2 bonusnummer från samma trumma. Dessa bonusnummer är viktiga då de bestämmer en del av Saturday Lottos priser.

Jackpott 25,6 miljoner kr Betta

Priser och odds

Australiens Saturday Lotto har sex vinstnivåer varav jackpotten är topp- priset och har odds på dryga 8 miljoner. Vinstoddsen förbättras allt eftersom mindre antal nummer behövs för att vinna ett pris.

I tre vinstkategorier behöver du även matcha antingen ett eller båda bonusnumren för att vinna priserna och då spelar det ingen roll om det är ett eller båda numren som matchas.

I tabellen framgår hur många nummer som måste överensstämma och vinstoddsen i de olika vinstdivisionerna.


VINSTNIVÅ Matchningar Vinst
1 6 1:8 145 060
2 5 + 1 el 2 1678 755
3 6 1:36 689
4 5 1:733
5 3 + 1 el 2 1:297
6 1 el 2 + 2 1:144

Jackpotten har inget tak, vilket innebär att om det inte finns någon jackpotvinnare rullar hela priset över till nästa dragning ända tills det finns någon som har gissat rätt på alla lottonumren. Med hjälp av överrullningarna kan jackpotten bli mycket höga.

18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller

Här kan du betta på Saturday Lotto

Stort utbud av lotterier

Till Jackpot.com