Jackpot

6 miljoner kr

Dragning

Onsdag

Jackpotodds

1:8 145 060


Wednesday Lotto

Wednesday Lotto skapades i slutet av 1979 i New South Wales och 2013 hade lotteriet spridit sig till samtliga stater. Onsdags lottot är det andra av Australiens veckodagslotterier. För många lottospelare var Wednesday Lotto välkommet då den piggade upp veckan med lite spänning samtidigt som det fanns chansen att vinna en fin jackpot på en miljon australiska dollar.

Spela Wednesday Lotto

När spelare från Sverige spelar på Wednesday Lotto på nätet bettar de på lotteriets utfall. Läs vidare i FAQ för mer information om att betta på lotto.

Betta på Wednesday Lotto online

Att satsa på Wednesday Lottos utfall är väldigt smidigt på nätet. Men om du är osäker på hur man bettar på Wednesday Lottos resultat kan du följa nedanstående steg.

  • Du kan välja 6 nummer mellan 1-45 eller använda Snabbvalet och låta datorn välja dem!
  • Betala dina lottospel!
  • Vänta på Wednesday Lottodragningen!
  • Kolla om dina lottonummer stämmer med dragningens resultat!
  • Wednesday Lottovinsterna sätts in på ditt spelkonto.

Wednesday Lottodragning

På onsdagar sker den spännande Wednesday Lottodragningen. Lotteribettingtjänsterna har senaste dragningsresultatet på sina webbplaster där du kan kolla om du har lyckats gissa rätt på numren. Om du glömmer att kolla resultaten, gör det ingenting eftersom du får ett meddelande om du har vunnit och prispengarna sätts in på ditt konto.

Jackpott 6 miljoner kr Betta

Wednesday Lottos priser och odds

Wednesday Lotto har totalt sex vinstnivåer och bonusnumret, som dras efter basnumren i dragningen, krävs i tre av vinstgrupperna.

Jackpotten är toppriset med odds på drygt åtta miljoner. Storleken på jackpottpriset är en miljon AUD och max fyra jackpotvinnare kan vinna varsin miljon. Om det finns fler som är berättigade till en jackpot delas fyra miljoner mellan samtliga förstaprisvinnarna.

Oddsen för att vinna från toppkategorierna är lägre, men förbättras ju mindre antal nummer som behöver matchas.


VINSTNIVÅ Matchningar Vinst
1 6 1:8 145 060
2 5 + 1 el 2 1678 755
3 5 1:36 689
4 4 1:733
5 3 + 1 el 2 1:297
6 1 el 2 + 2 1:144

I andra och femte vinstnivåerna är vinsten det samma oavsett om du har ett eller två matchade bonusnummer. I sjätte vinstnivån är prissumman detsamma oavsett om du har prickat in ett eller två basnummer tillsammans med två bonusnummer.

18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller

Här kan du betta på Wednesday Lotto

Stort utbud av lotterier

Till Jackpot.com