Jackpot

5,4 miljoner €

Dragning

Torsdag & Lördag

Jackpotodds

1:45 057 474


New York Lotto

Amerikanerna vet hur man ska locka folk till att spela lotto; fantastiska jackpottar lämnar ingen oberörd. New York Lotto är ett av de mest älskade lotterierna i USA för jackpotten är på minst 18 miljoner $, har inget jackpottak och rekordet ligger på 60 miljoner $. Det säger väl allt om detta fantastiska lotteri?

Spela New York Lotto

Bor du i Sverige och vill spela New York Lotto? Onlinespelare i Sverige kan betta på New York Lottos dragningsresultat. Du satsar på att dina nummer är samma som dyker upp i dragningen. Det är enkelt att betta via lotteribettingtjänster och de betalar ut priserna du vinner. Läs mer om hur lotteribetting fungerar på FAQ!

Betta på New York Lotto online

Efter att du har skapat ett spelkonto är det bara att följa punkterna för att komma igång med att betta på New York Lotto.

  • Bestäm antal lottorader!
  • Välj 5 nummer mellan 1-59 antingen manuellt eller slumpa fram dem!
  • Nu är det dags att betala för lottoraderna.
  • Vänta på New York Lottos dragning!
  • Rätta dina lottospel och se om du har gissat rätt nummer!
  • Om du har vunnit sätts ditt lottopris in på ditt spelkonto.

lotto logo
Jackpott 5,4 miljoner € Betta

Dragning

New York Lottodragningarna äger rum på torsdagar och lördagar. För att du ska kunna rätta dina lottorader publiceras resultatet på lotteribettingtjänstens webbplats.

Priser och odds

New York Lotto jackpotten startar på 18 miljoner $ och det finns inget jackpottak och med det menas att jackpotten kan fortsätta att växa tills den utfaller till spelare som gissar rätt på alla sex numren. Jackpotrekordet ligger på 65 miljoner $.

Utöver jackpotten finns fyra vinstgrupper till och de priserna kan vinnas med delvisa matchningar på mellan tre och fem nummer. Ett extra nummer dras i dragningen och den behövs för att vinna andrapriset, där det behövs tillsammans med fem basnummer.


VINSTNIVÅ MATCHNINGAR VINSTODDS
1 6 1:45 057 474
2 5+1 1:7 509 579
3 5 1:141 415
4 4 1:2 180
5 3 1:96

18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller

Här kan du betta på New York Lotto

casino logo Läs Recension

100 kr extra
vid första insättningen

Till YoBetit