Jackpot

6 miljoner kr

Dragning

Måndag

Jackpotodds

1:8 145 060


Monday Lotto

Letar du efter ett lotto som har en lagom jackpot? I Australien finns tre veckodagslotterier och Monday Lotto är den första som startar veckan. Lotteriet har en jackpot på en miljon AUD, vilket är ca 6 miljoner kronor, en perfekt summa för att njuta av livets goda. Upp till fyra spelare kan vinna varsin miljon vid varje dragning och med fler än fyra jackpotvinnare delas de fyra miljonerna mellan samtliga förstaprisvinnarna.

Spela Monday Lotto

Många australienare tycker om att börja veckan med att spela Monday Lotto. Även du har den möjligheten när du spelar via nätet, fast tänk på att du inte deltar i det officiella lotteriet utan bettar på Monday Lottos utfall. Läs i FAQ om lottobetting och vad det innebär.

Betta på Monday Lotto online

Bara följ de få nedanstående stegen nedan när du ska spela Monday Lotto via en lotteribettingtjänst. Du kommer att märka hur lätt och smidigt det är att spela lotto online.

  • Antigen kryssa i eller låt datorn utse 6 nummer mellan 1-45!
  • Betala för lottospelen!
  • Vänta på Monday Lottodragningen!
  • Kontrollera om dina lottonummer överensstämmer med dragningens utfall!
  • Dina Monday Lottovinster sätts in på kontot.

Monday Lottodragning

Måndagar är Monday Lottos dragningsdag. Först dras sex nummer som utgör lottots basnummer och därefter dras två nummer till från samma lottotrumma och de är bonusnummer som behövs i tre vinstgrupper.

Jackpott 6 miljoner kr Betta

Priser och odds

Monday Lottos sex vinstnivåer har schyssta vinstodds. Jackpottens odds på dryga åtta miljoner gör det värt att testa turen med tanke på att jackpotten är på en miljon AUD. Vinstoddsen förbättras ju färre nummer som ska matchas, men färre antal rätta nummer betyder även att vinstsummorna blir mindre.

I dragningen dras även två extra nummer och antingen ett eller båda två behöver matcha i andra, femte och sjätte vinstnivåerna för att vinst ska betalas ut i respektive kategori. Ta en titt på tabellen nedan där vinstodds och matchingar framgår!


Vinstnivå Matchningar Vinstodds
1 6 1:8 145 060
2 5 + 1 el 2 1:678 755
3 5 1:36 689
4 4 1:733
5 3 + 1 el 2 1:297
6 1 el 2 + 2 1:144

18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller

Här kan du betta på Monday Lotto

Stort utbud av lotterier

Till Jackpot.com