Reklam 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller

Lottovinster räddar liv

Det viktigaste som människan har är en god hälsa. Sjuka som står på kö till en operation eller de som inte anses vara prioriterade inom hälsovården ber om att mirakel ska hända så att de ska få vård snabbare. Och mirakel händer faktiskt. Det fick Brian Caswell och Bev Middleton erfara när de vann på lotto och kunde bekosta sina operationer via privat sjukvård.

Lyckan ler mot Brian Caswell&lt

Brian Caswells stora dag inträffade i juni 2009 när han vann nästan 25 miljoner £ på EuroMillions lotto. Den 84-årige mannen från Greater Manchester i England hade sedan en tid tillbaka haft allvarliga hjärtfel och stod på kö till operation.

Akut operation

Lottovinsten kom att ändra allt. Istället för att slösa tid på väntan för operation letade Brians dotter upp en skicklig hjärtkirurg inom den privata sjukvården och Brian lades in för en akut fyrdubbel bypass då de samtliga fyra stora artärerna som försörjer hjärtat med blod var blockerade.

Lottovinsten räddade Brians liv

Efter operationen mådde Brian bättre än på länge och fick ork att börja åka på semester med familjen. Han och frun Joan köpte även ett bättre hus som passade deras behov bättre nu när de hade kommit upp i åldern.

Nytt hopp för Beverly Middleton

Ensamstående 37 åriga Beverly Middleton i Bradford, England, levde på bidrag och tog hand sina fyra barn varav två var autistiska. Vardagen var tung och Beverlys övervikt gjorde inte situationen lättare. Livet kom att vända helt när hon vann 14,5 miljoner £ på EuroMillions 2017. Efter att ha köpt ett hus närmare barnens skola och en ny bil bestämde hon sig för att boka en tid för en magoperation och bli av med överflödskilona.

Magoperationen

Trots otaliga försök hade Beverly inte lyckats gå ner i vikt efter de fyra graviditeterna och hon visste att den extra tyngden skulle vålla allt mer hälsoproblem i framtiden och därför var beslutet att genomgå en magsäcksoperation enkel att ta. Kostnaden var inte längre ett problem. Från att ha vägt 17 stone (107 kg) rasade Beverly ner till 11 stone (69 kg) och hon blev rörligare och värdena förbättrades. Ett lättare och hälsosammare liv började och Beverly behöver inte längre oroa sig för att dö av fetmarelaterade sjukdomar.

En lottovinst kan förbättra livet

Lottovinsterna förbättrade Brians och Beverlys liv hälsomässigt, men även materiellt. Med bättre hälsa kan de äntligen njuta av allt som livet har att ge och delta i det fullt ut utan att hälsan sätter stopp. Det finns även givmilda jackpottvinnare som donerar bort stora summor och njuter av att se andras glädje. Vad skulle du göra med en stor lottovinst?