Jackpot

5 miljoner €

Dragning

Ons & Lör

Jackpotodds

1:10 737 573


YoMillions

YoMillions Lotto har ingen egen dragning utan resultatet baseras på det irländska lotteriets dragningsresultat. Du hittar inte YoMillions någon annanstans, endast hos lottobettingtjänsten YoBetIt. Spela på YoMillions genom att betta på vinnarnumren, vilket görs med lätthet på nätet.

Spela YoMillions

När du spelar på YoMillions via nätet från Sverige bettar du på lotteriets utfall i dragningen. Läs mer om vad lotteribetting är på FAQ!

Betta på YoMillions online

Att spela på YoMillions lotto är smidigt online. Följ bara stegen nedan och sedan är du med i den kommande lottodragningen.

  • Välj 5 nummer mellan 1-47.
  • Betala för dina lottorader.
  • Vänta på YoMillions lottodragning!
  • Ta fram dina nummer och se om de stämmer med dragningens utfall!
  • Om du vinner sätts vinsten in på ditt spelkonto.

Jackpott 5 miljoner € Betta

YoMillions lottodragning

Dragningen äger rum på onsdagar och lördagar och resultaten baseras på det irländska lotteriets utfall. Dina lottospel måste vara registrerade senast en halvtimme innan dragningen.

Priser och odds

YoMillions har endast två vinstnivåer med jackpot som första pris och vinstoddsen ligger på dryga tio miljoner. Lotteriets resultat bygger på det irländska lottots utfall, men de båda priserna i YoMillions bestäms av lottobettingtjänsten YoBetIt. Jackpotten är alltid fasta 5 miljoner kr. För att vinna andrapriset ska fem basnummer gissas rätt och ett extra nummer.

YoMillions brist på fler vinstkategorier, de relativt höga vinstoddsen i förhållande till jackpottens storlek och spelets kostnad får säker många spelare att satsa istället på ett annat lotto.


VINSTNIVÅ MATCHNING ODDS
1 6 1:10 737 573
2 5+1 1:1 789 596

18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller

Här kan du betta på YoMillions

Välkomstbonus 150% upp till 1500kr

Till YoBetit