Jackpot

100 miljoner kr

Dragning

Onsdag & Söndag

Jackpotodds

1:32 468 436


Melate

Melate är ett mexikanskt lotto, som är mycket populärt i hemlandet Mexico. Jackpotten kan bli hög då det inte finns något jackpottak och första priset rullar över från dragning till dragning tills en vinnare dyker upp. Det finns ytterligare chanser att vinna stort genom att kryssa för Revancha och Revanchita funktionerna.

Lottobetting

När du spelar Melate Lotto online från Sverige bettar du på Melates slutresultat. När du har gissat rätt ett visst antal nummer vinner du ett Melate pris, som betalas ut av Lottoland. Läs mer i FAQ hur lotteribetting fungerar!

Betta på Melate online

Välj spelform och kryssa sedan i dina lottonummer mellan 1 och 56. Om du matchar mellan 2 och 6 nummer vinner du ett mexikanskt Melate pris! 6 matchade nummer behövs för att vinna jackpotten. Bonusnumret måste också gissas rätt för att du ska kunna vinna en del priser i de övriga vinstnivåerna. Kryssa i om du vill delta i onsdagsdragningen, söndagsdragningen eller båda dragningarna. För att inte missa dragningar kan du i förskott köpa bet för några veckor framåt eller köpa en prenumeration.
Så enkelt är det att betta på lotto på internet! Nedan finns mer information om val av extrafunktioner, spelform, nummerval, dragningsdatum och till sist lite lottostatistik över vinstoddsen.

Revancha/Revanchita

Boosta värdet på dina vinster genom att betta om Revancha och Revanchita. De båda funktionerna kostar extra, men det är upp till dig att ta beslutet om det lönar sig att lägga till dem.

Jackpott 100 miljoner kr Betta

Spelformer

Melate har två spelformer som du kan välja mellan:

  • i en enkelrad väljer du 6 nummer mellan 1 och 56
  • i ett systemspel kan du välja fler nummer och då ökar vinstoddsen.

Välja nummer

Du kan välja dina Melate nummer på två sätt:

  • Du väljer dina nummer.
  • Slumpa fram lottonumren med Snabbradsknappen.

Dragning

Melates dragning äger rum i Mexico City på onsdagar och söndagar. Melate resultaten läggs upp på nätet strax efter dragningarna och du kan se det senaste resultatet på Lottoland. Att rätta lottorader är spännande, så lycka till!

Priser och odds

Mexikanska Melate Lotto har 9 vinstnivåer. Det högsta priset är jackpotten och med 6 nummermatchningar vinner du den. I samband med dragningen dras ett bonusnummer och det numret behöver du pricka in för att vinna i 2:a, 4:e, 6:e och 8:e vinstnivåerna.
I tabellen visas Melateoddsen och antal matchningar som behövs för att vinna ett pris från de olika vinstnivåerna.


VINSTNIVÅ MATCHNINGAR VINSTODDS
1 6 1:32 468 436
2 5+1 1:5 411 406
3 5 1:110 437
4 4+1 1:44 175
5 4 1:1 841
6 3+1 1:380
7 3 1:88
8 2+1 1:117
9 2 1:10

Tips på andra lotterier

Gillar du Sydamerika och lotterier? Om ja, testa även brasilianska Quina och Mega Sena. De är mycket omtyckta lotton i hemlandet! Om du vill chansa på att kamma hem en enorm jackpot är Mega Millions värt pengarna. En Mega Millions jackpotvinnare har aldrig problem med pengar.

18+, Spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller
Bonus är bara för nya kunder

Här kan du betta på Melate