Reklam 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller

Ångrade sin jackpotvinst

En äldre man ångrar att han köpte lottokupongen, för allt i livet gick neråt efter vinsten.

En generös man

År 2001 vann Jack Whittaker en US Powerball jackpot på 315 miljoner $ och han tog ut vinsten som en klumpsumma och efter skatter hade han kvar 113 miljoner $. Jack bestämde sig för att dela med sig av vinsten och donerade 10% av vinsten till kristna välgörenhetsändamål, kyrkan, 14 miljoner $ till en fond som förser fattiga med mat och kläder. Han gav även ett hus värt 123 000 $, en ny bil och en check på 44 000 $ till affärsägaren där han hade köpte sin Powerball kupong.

Familjetragedi

Jack hade ett barnbarn, Brandi Bragg, som han höll av och gav därför en stor del av sin vinst till henne. Tyvärr fick detta stor publicitet och fel sorts männsikor flockades runt henne och hon började lägga pengar på fester, alkohol och droger till både sig själv och sina så kallade nya vänner. Det tog inte lång tid innan hon fastnade i drogmissbruk och hittades död 2004. När Brandi hittades var hon inlindad i plast i ett tillhåll för narkomaner.

Levde runt

Jack själv började besöka strippklubbar efter jackpottvinsten och strödde generöst med dricks omkring sig. Även stora mängder alkohol kom med i bilden och han åkte runt till olika kasinon och spelade bort enorma summor. En gång bröt tjuvar in sig i hans bil när den stod på en stripklubbsparkering och tjuvarna fick med sig 500 000 $ i kontanter. En tid senare bröt sig tjuvar åter in i hans bil och kom över 200 000 $. Vid frågan om varför han hade så stora summor i bilen blev svaret ”För att jag har råd.”

Slutet blev inte gott

2006 anmälde Jack att han hade blivit lurad på resten av pengarna genom att tjuvar hade kommit över 12 checkar och med dem tagit ut alla hans pengar. Några år senare brann hela hans hus ner. Idag sägs det att Jack har förlorat allt och är utfattig. Jack själv har kommenterat sitt öde ”Jag önskar att jag hade rivit min lottokupong.”

Reklam Powerball at Jackpot.com 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Multilotto.com

100% Deposit Lotto(up tp 100€)

Till Multilotto Läs recension
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Jackpot.com

Stort utbud av lotterier.

Till Jackpot.com Läs recension
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller