Reklam 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Piggy Riches Megaways

Recension om Piggy Riches Megaways

Det snuskigt rika grisparet är tillbaka sedan januari 2020 och än en gång bjuder de dig till sina groteskt rika miljöer. Första gången som Piggy Riches lanserades var 2010 och när NetEnt förvärvade Red Tiger var Piggy Riches det första resultatet av samarbetet. Om du tyckte om den första versionen kommer du inte att bli besviken på den här förbättrade nya versionen. Allt är som det brukar vara, fast större, vräkigare och bättre.

Följ med på ett spännande sexhjulsäventyr med mellan 2 till 7 rader där du kan spela dig fram till vinster om du lyckas matcha de olika 117 649 vinstlinjerna.


Insats

Du kan göra en insats med lägst 0,10 £ och som högst 10 £, motsvarar ca 1 kr och 100 kr. Med hjälp av minus och plusknappen i spelets undre kant kan du justera myntvärdet så att det passar dig.


Vinst

Grisparet delar inte ut någon jackpot, men trots det kan du vinna fina summor på utbetalningarna. Du kan vinna som mest 10 474,5x din insats, vilket är schysst. Utbetalningen är begränsad till en insats på på 10 £, men du kan vinna upp till 104 740 på det snurret.

Bonusfunktioner i spelet

Det här grisparet är mycket generösa och ger dig många chanser att få ta del av deras rikedom i form av olika funktioner. När du vinner försvinner de vinnande symbolerna och nya kommer
till istället, som ger dig fler möjligheter att vinna utan att behöva påbörja ett nytt spel. Detta symbolregn kan pågå ett tag och du får fler priser för varje gång nya symboler faller ner.

Herr Piggy är wild-symbolen och med hjälp av denna symbol kan du maximera dina vinster upp till 7 gånger. Wildsymbolen kan täcka alla hjulen och som mest kan du få 3 stycken Herr Piggy wilds på ett och samma snurr och du har säkert redan räknat ut att multiplicerarvärdet blir då 343 gånger.

Självklart finns det generösa bonusar i form av Free spins och det är självaste Fru Piggy som är Scatter-symbolen. För att du ska få bonus behöver du 3 Scattersymboler på spelplanen under samma snurr för att du ska få komma till lyckohjulet. Hjulet är delat i en inre och en yttre cirkel. Den inre cirkeln visar multiplikatorn och den yttre cirkeln visar hur många snurr du vinner. Du kan vinna upp till 22 gratis snurr med hjälp av hjulet. Det som lyckohjulet visar blir din utgångspunkt i bonusspelet.

Piggy Riches Megaways

Grafik och ljud

Grafiken är förbättrad sedan den föregående versionen. I bakgrunden finns musik och ibland hörs ett litet oink, som nog är tänkt att vara grisarnas glädjegrymtning. När du får in träffarna som ger dig tillgång till lyckohjulet uppstår ett litet fyrverkeri.


Extra funktioner

Bonusspel

✔️

Progressiv

Wilds

✔️

Scatter

Autoplay

✔️

Multiplier

✔️

Freespins

✔️

Symboler i spelet

Den mest åtråvärda symbolen i Piggy Riches är såklart en säck med pengar. De andra symbolerna är också bra att ha då de symboliserar hög status, vilket är viktigt i snobbarnas krets. Nedan har du en översikt över de olika symbolerna i Piggy Riches Megaways och vad de ger.
Säck med guldpengar: ger 20x din insats för 6 på en vinstlinje
Kreditkort i guld: ger 5x din insats för 6 på en vinstlinje
Nycklar: ger 2x din insats för 6 på en vinstlinje
Väska med kontanter: ger 1,6x din insats för 6 på en vinstlinje
Spargris: ger 1,2x din insats för 6 på en vinstlinje
Kungliga symboler: ger mellan 0,8-0,4x för 6 på en vinstlinje
Bokstäver: A, K, Q och J finns med.

RTP

Return to Player ligger på 95,71% är en aning lägre än på många andra populära slotsspel. Till nya spelare som undrar vad RTP är så betyder det den procentandel som betalas tillbaka till spelaren. Men detta är en teoretisk återbetalning som är uträknad under en mycket lång tid och det betyder att de flesta inte kommer i närheten av det procenttalet.

Fakta om Piggy Riches Megaways

 • Spelleverantör:
 • Netent

 • RTP:
 • 95,71 %

 • Speltyp:
 • Red Tiger

 • Max. myntvärde:

 • Max. mynt per linje:
 • 10.00

 • Min. mynt per linje:
 • 0.10

 • Hjul:
 • 6

 • Jackpot:
 • 10,000x Stake (100,000 credits)

 • Vinstrader:
 • Upp till 117 649 stycken

Reklam Powerball at Jackpot.com 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Multilotto.com

100% Deposit Lotto(up tp 100€)

Till Multilotto Läs recension
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Jackpot.com

Stort utbud av lotterier.

Till Jackpot.com Läs recension
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller