Reklam 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller

Nybörjarguide för betting på esport

Esport är ingen ny företeelse, men under de senaste åren har den växt oerhört och många nya
esporttitlar har släppts, samtidigt som befintliga ständigt uppdateras för att bli bättre och bättre. Här
har vi skapat en nybörjarguide som hjälper dig att komma igång med betting på esport.


Är det lätt att börja med betting på esport?

Det är väldigt lätt att komma igång med esport betting. Sedan vi fick en svensk licens är det säkrare och enklare än någonsin, då vi har fått bättre insyn hos de spelbolagen som erbjuder betting i Sverige. 


Skaffa expertis

Det finns väldigt många esport titlar och att nörda sig in i varenda spel kan vara svårt. Fokusera på ett fåtal esport titlar som du finner intressanta. Kolla på många matcher och ta hjälp av en bettingguide för esport till exempel denna hos Esportlandet. Att nischa in dig och bygga kunskap inom ett visst spel gör även att ditt bettande blir roligare. 


Håll kontroll på dina pengar


Inom all sorts betting så är det viktigt att du endast spelar för pengar du har råd att förlora. Budgetera en viss summa pengar som du använder för att ge extra spänning under en esportmatch eller turnering, och överskrid inte denna. Alla spelbolag med svensk licens låter dig bestämma gränser för insättning per dag, vecka eller månad. Sätt dessa lågt hellre än högt, då det gör att du får bättre koll på din ekonomi. 


Spelberoende

All sorts betting innebär risker och de bör du vara medveten om. Besök gärna Spelpaus och läs igenom vad de erbjuder. Du kan till exempel stänga av ditt konto hos alla svenska spelbolag under en viss tid, detta gör att du inte kan falla för lockelsen att spela på något annat bolag under tiden som du har stängt av dig själv. Det är bra att vara medveten om vilka risker som finns då du därmed kan se signalerna för spelberoende innan du faller dit.  


Det finns inga säkra vinster

Om man hamnar på en winning-streak så är det lätt att tro att man är övermäktig och kommer kunna fortsätta lägga vinnande bets. Men oavsett hur bra du är på att förutspå det vinnande laget så kan du aldrig garantera en vinst inom betting. Lägg upp en plan redan från början gällande hur mycket pengar du vill lägga på varje spel, och överskrid inte denna. 
 

Reklam Powerball at Jackpot.com 18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Multilotto.com

100% Deposit Lotto(up tp 100€)

Till Multilotto Läs recension
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller
Jackpot.com

Stort utbud av lotterier.

Till Jackpot.com Läs recension
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se,
Regler & Villkor gäller